Winkelwagen bevat 0 item(s)
Home Bedrijf Sitemap Ondersteuning Contact in English
SUPPORT

Stage Acoustic Service

Professionele geluidsversterking is een serieuze zaak. Veel mensen zijn afhankelijk van de betrouwbaarheid van het geluidssysteem. Uitval kan niet alleen storen zijn, maar zelfs desastreus. Het uitvallen van geluid kan een enorme impact hebben op de vele faciliteiten waar versterking nodig is.

SA is zich volledig bewust van deze verantwoordelijkheid en biedt daarom een unieke service voor deze business. SA staat niet alleen voor een uitstekende geluidsweergave, maar ook voor een volledig betrouwbare organisatie die de gebruikers behoeften begrijpt.

Bij intensief gebruik van Stage Acoustic / Stage Accompany apparatuur is er ook onderhoud nodig. In het algemeen is de nummer een reden voor het falen van pro-audio-apparatuur is het ontbreken van een professionele houding voor onderhoud.

Met de onze service kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden; het contract omvat de onderhoudskosten en alle mogelijke kosten van de reparatie. Daarmee is een correcte werking van het systeem dus gegarandeerd, terwijl alle kosten vooraf bekend zijn! Alle onzekerheden met het bediening van uw audio systemen zijn daarmee verdwenen. Deze dienst maakt deel uit van de SA organisatie en wordt geco÷rdineerd vanuit het hoofdkantoor in Nederland.